2013. április 30., kedd

Best of youtube I.

Sziasztok! Igazából eredetileg egy posztot terveztem a kedvenc youtube csatornáimról, de mostanában picit  rákattantam a dologra, ezért muszáj egy mini sorozatra bővíteni a posztokat. Legelőször jöjjenek a beauty kedvencek. :)

Általában igyekszem olyan beauty "gurukat" keresni, akik külsőleg hasonlítanak rám, így általában ami nekik jól áll, azzal én sem nyúlhatok annyira mellé. Ettől függetlenül persze vannak olyanok, akik eltérnek a sötét haj & sötét szem sémától, de ez a ritkábbik eset.:)

Azt előre le kell szögeznem, hogy az első három helyen  nem tudtam igazságot tenni a képzeletbeli kis listámon, így itt holtverseny alakult ki...:)


1. Zoella

Nem is tudom eldönteni, mit szeretek jobban... A stílusát, ahogyan a videóit szerkeszti és összerakja, vagy pedig az inspirációt, ami csak úgy árad belőle. Sokáig pánikbetegséggel küzdött, ennek ellenére mégis eljutott odáig, hogy youtubra tölti fel a videót, és mára már több ezren nézik...Számomra ez elég meggyőző, és elhiszem, hogy ha valamit szeretnék, akkor tényleg el lehet érni.:) Nem tudom, kinél számít új névnek, mivel nemrég elérte az 1 milliós álomtábort youtubon. Én őszintén örülök neki, megérdemli. Igazából nála konkrét sminkelős videóval én még nem találkoztam, maximum hajassal, de ezekkel foglalkozik egy kicsit konkrétabban a blogján.:) Főleg mi található a táskámban, haul és a hónap kedvence videókat találunk a csatornáján, de én imádom őket nézni.
Hol találhatom meg?

2. Missglamorazzi

Ő is elég ismert névnek számít, ha valaki kicsit többet bóklászik a youtube beauty szekciójában. Nekünk magyaroknak ez ugyan nem jelent sokat, de a külföldön élők akár a Seventeen magazin vagy a Teen Vogue hasábjairól is emlékezhetnek rá. Mindegy, hogy sminket vagy esetleg egy jó kis outfit videót keresünk, nála tuti megtaláljuk. Én legalábbis biztosan.:) És mostanában egy két énekes videó is felkerült a netre, mint kiderült ebben is jó. A legtöbbször a barátjával, a szintén youtubos Luke Conard-dal énekel.


3. Macbarbie07

Ő a tipikus cuki youtuber, és ezt teljesen pozitív értelemben kell érteni. ;) Őt is ugyanúgy megtalálni a Teenvogue vagy a Seventeen lapjain, mint Ingridet (Missglamorazzi) és az AwesomenessTv-n is folyamatosan feltűnik. Bethany-ben főleg a közvetlensége tetszett meg, és a folytonos vidámsága, ami folyamatosan érződik a videóin.:)
Fő csatorna: http://www.youtube.com/user/Macbarbie07
Vlog: http://www.youtube.com/bethanyslife
AwesomenessTv: http://www.youtube.com/user/AwesomenessTV




4. Michelle Phan

Gondolom semmi újat nem mondtam, szerintem Michellet szinte már mindenki ismeri.:) Igazából én a régi videóit sokkal jobban szerettem, ettől független azért az újakkal sincs különösebb bajom. Mindig találni nála praktikus kis ötleteket. Hogyan készítsünk arcmaszkot, mire jó egy kiskanál, hogyan kell helyesen tisztítani az ecseteinket? Csak nézzük meg a videóit, és megkapjuk a választ.;)


5. Fleur De Force

Igazából őt az elején annyira nem szerettem, nem is értem miért... Aztán telt múlt az idő, és eljutottam arra a szintre, hogy imádom. :D Szerintem most már hosszan tartó szerelem lesz a miénk, mert tényleg bejönnek a tippek amiket ad, és a termék "útmutatói" is hasznosak. A blogját pedig öröm olvasni, még ha rövid bejegyzésekről is van szó többnyire, ezért köszönöm neki, hogy van. :) Ezen felül vezet még egy esküvős csatornát is a testvérével, Hannahval együtt. Erről sokat nem tudok mesélni, ugyanis ezt a csatornáját nem követem, de akit érdekel, az kattintson a linkre.


6. Tanya Burr

Egyszerűen imádom a sminkjeit. Hivatásos sminkes, tehát nyilván ért is ahhoz, amit csinál. A videói egyszerűek, praktikusak és hmm.. kedvesek, nincs rá jobb szavam.:D És természetesen neki is cuki brit akcentusa van. (Egyébként nem tudom mi történt.. régen utáltam a brit akcentust, mostanában viszont nagyon szeretem hallgatni, hm... fene se érti:D). Ami még tetszik benne, az az alkata. Nem egy xs-es méret, mégis mindig rettenetesen csinos.:)


7. MissJenFabulous

Ha köröm inspirációra vadászom, akkor hozzá megyek elsőként. Nála is van fashion és make up irányzat is, de ezek szerintem annyira nem jelentősek. Köröm témában viszont rettenetesen profi, nálam nagyon nagy kedvenc.


8. Carlibel55

Igazából őt a kedvessége miatt imádom, emellett őt is inspiráló személyiségnek tartom. A stílusunk nem igazán egyezik, nekem az ő sminkje az esetek többségében már túl sok, a haját viszont imádom, ezért szívesen nézem  a hajas videóit és a vlogjait is, rendkívül szerethető, legalábbis szerintem.:D

jajj, annyira szépek a szemei :)

Hát ők lennének az én kedvenceim, ha esetleg ismertek még valakit, nyugodtan küldjétek el hozzászólásban, szeretek új emberkéket felfedezni.:) Nemsokára jön a következő rész is, addig is szép napot mindenkinek! :)


ezt nem hagyhattam ki, bocsi :D

3 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/user/BeyondBeautyStar?feature=watch Ha nem ismered, nézd meg, lehet ő is tetszeni fog!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, őt nemrég fedeztem fel, de nekem még annyira új, hogy nem akartam beletenni a postba.:) De aranyosnak tűnik, és köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés