2013. április 22., hétfő

Pozitív hétfő! / Happy Monday!

Mivel a hétfő általában rémálom, ezért úgy döntöttem, összegyűjtök pár inspiráló képet, hogy jól indítsuk a hetet. Csodaszép hétfőt mindenkinek! =)

Mondays are most of the time like nightmares. So I've decided to collect some inspirational pictures for you guys, so we can start our week with some positive energy. Have a beautiful day! =)


Végre itt a tavasz! :)
Spring is finally here! :)


Végre itt a jó idő, ki lehet mozdulni. Séta vagy akár egy jó könyv a udvaron, a jókedv garantált, ha süt a nap. =)

Finally the weather is nice, which means, that we can go outside. Walking in the park or just a good book in the garden... it's totally up on you, but the good mood is guaranteed, if the sun is shining. =)


Szánjunk időt magunkra! Lakkozzuk ki a körmünket vagy próbáljunk ki egy új frizurát. Engem már sokszor az is feldob, ha csak felkenek egy kis szájfényt. Lehet, hogy otthon senki nem látja, de a kis lelkemnek jól esik. :)

Have time for yourself! Polish your nails or just try a new hairstyle. Sometimes I just put on a lipgloss, when I'm at home, because it makes me feel happy, even if I know, that nobody sees it. :D
Mindig van egy új lehetőség, egy új irány. Ha valami nagyon nem megy, ne erőltessük, ezernyi más lehetőség van még, ami csak arra vár, hogy felfedezzük. Tapasztalatból mondom, működik. :)

There is always a new chance, a new direction. If something isn't working out, no matter how hard you try, then don't push it. There are a thousand other opportunities, and they are only waiting for us. Trust me, it's like that, it's working. :)
!!!


Én is nagyon küzdök a lustaság ellen, de jön a bikiniszezon... Minden évben megfogadom, hogy na majd most, az idei sem kivétel. De azért haladok. :) Hajrá, hajrá!

I can be really lazy, but I try to get over it. Beach season is coming, guys.... I promise it every year, that ok, this year I'm gonna work hard on it, so maybe this time. Actually, I'm better this year, so who knows? :) Come on girls, we can do it!Csavarjuk fel a hangerőt, és táncoljunk. Ettől kinek ne lenne jókedve? Én általában a tükör előtt szoktam, mert így mindig látom, hogy egy egy mozdulat milyen bugyutára sikerül, és hogy milyen vicces amikor éneklés közben táncolok...:D

Turn on the music and dance. Is anybody out there, who doesn't feel happy after that? I usually dance in front of my mirror... It's funny to see, how awkward I can dance and sing..:DAz én egyik nagy problémám, hogy túl sokat gondolkodom, ahelyett, hogy csak örülnék annak ami van, és az adott napra koncentrálnék. De ezen igyekszem változtatni. Időnként sikerül, és olyankor sokkal jobb a napom! =) Ezért tegyünk rá nagy ívben, hogy hétfő van, és indítsuk egy kis pozitív lökettel a hetet. Legyen mindenkinek csodaszép napja! :) 

One of my biggest problems is, that I'm overthinking things, instead of just appriciate what I already have, and live in the moment. But I try to change. Sometimes it happens, and I always have a better day, when I just enjoy the moment! =) So just start your week with some positive thoughts, and don't care, that it's monday. Have a wonderful day! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése