2013. április 22., hétfő

Pozitív hétfő! / Happy Monday!

Mivel a hétfő általában rémálom, ezért úgy döntöttem, összegyűjtök pár inspiráló képet, hogy jól indítsuk a hetet. Csodaszép hétfőt mindenkinek! =)

Mondays are most of the time like nightmares. So I've decided to collect some inspirational pictures for you guys, so we can start our week with some positive energy. Have a beautiful day! =)


Végre itt a tavasz! :)
Spring is finally here! :)


Végre itt a jó idő, ki lehet mozdulni. Séta vagy akár egy jó könyv a udvaron, a jókedv garantált, ha süt a nap. =)

Finally the weather is nice, which means, that we can go outside. Walking in the park or just a good book in the garden... it's totally up on you, but the good mood is guaranteed, if the sun is shining. =)


Szánjunk időt magunkra! Lakkozzuk ki a körmünket vagy próbáljunk ki egy új frizurát. Engem már sokszor az is feldob, ha csak felkenek egy kis szájfényt. Lehet, hogy otthon senki nem látja, de a kis lelkemnek jól esik. :)

Have time for yourself! Polish your nails or just try a new hairstyle. Sometimes I just put on a lipgloss, when I'm at home, because it makes me feel happy, even if I know, that nobody sees it. :D




Mindig van egy új lehetőség, egy új irány. Ha valami nagyon nem megy, ne erőltessük, ezernyi más lehetőség van még, ami csak arra vár, hogy felfedezzük. Tapasztalatból mondom, működik. :)

There is always a new chance, a new direction. If something isn't working out, no matter how hard you try, then don't push it. There are a thousand other opportunities, and they are only waiting for us. Trust me, it's like that, it's working. :)
!!!


Én is nagyon küzdök a lustaság ellen, de jön a bikiniszezon... Minden évben megfogadom, hogy na majd most, az idei sem kivétel. De azért haladok. :) Hajrá, hajrá!

I can be really lazy, but I try to get over it. Beach season is coming, guys.... I promise it every year, that ok, this year I'm gonna work hard on it, so maybe this time. Actually, I'm better this year, so who knows? :) Come on girls, we can do it!



Csavarjuk fel a hangerőt, és táncoljunk. Ettől kinek ne lenne jókedve? Én általában a tükör előtt szoktam, mert így mindig látom, hogy egy egy mozdulat milyen bugyutára sikerül, és hogy milyen vicces amikor éneklés közben táncolok...:D

Turn on the music and dance. Is anybody out there, who doesn't feel happy after that? I usually dance in front of my mirror... It's funny to see, how awkward I can dance and sing..:D



Az én egyik nagy problémám, hogy túl sokat gondolkodom, ahelyett, hogy csak örülnék annak ami van, és az adott napra koncentrálnék. De ezen igyekszem változtatni. Időnként sikerül, és olyankor sokkal jobb a napom! =) Ezért tegyünk rá nagy ívben, hogy hétfő van, és indítsuk egy kis pozitív lökettel a hetet. Legyen mindenkinek csodaszép napja! :) 

One of my biggest problems is, that I'm overthinking things, instead of just appriciate what I already have, and live in the moment. But I try to change. Sometimes it happens, and I always have a better day, when I just enjoy the moment! =) So just start your week with some positive thoughts, and don't care, that it's monday. Have a wonderful day! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése