2013. július 11., csütörtök

Pixibox - Nyári kiadás

Mindig irigykedve néztem, amikor a külföldi beauty blogokon a Glossybox-ról és társairól olvastam, aztán egyszer csak megjelent a hazai változat is, történetesen a Pixibox. Eddig még mindig lemaradtam a rendelésekről, most azonban sikerült lecsapnom egyre, mégpedig a nyári különkiadásra. Ennek örömére pedig úgy gondoltam, megosztom veletek is a gondolataimat annak ellenére, hogy a blogom nem beauty jellegű.




Aki nem ismeri ezeknek a kis csomagoknak a lényegét, tömören összefoglalom: Gondolom sokaknak ismerős, hogy egy egy drágább termék megvásárlása előtt sokat filózunk (pláne a mai gazdasági helyzetben), hogy tényleg megéri-e kiadni érte annyi pénzt, vagy elég-e mondjuk a Dior helyett egy teszem azt Essence termék megvétele. Nos, erre a problémára kínálnak megoldást, vagy legalábbis részben, ezek a kis dobozocskák. Az alapkoncepció, hogy kapunk pár kicsi, és 1-2 teljes méretű terméket a high end márkáktól, így eldönthetjük, hogy meg szeretnénk-e venni a terméket később teljes méretben, vagy sem. A csavar csupán annyi, hogy zsákbamacskáért adjuk ki a pénzünk, mert előre nem lehet tudni, hogy mi lapul a csomagunkban.

A Pixiboxért cserébe 4000 forinttal lesz könnyebb a pénztárcánk (na jó, csak 3990), ami végülis nem egy vészes összeg szerintem. A nyári kiadás most annyiban különbözött az eddigiektől, hogy egy kis strandtáskában érkeztek a termékek, és 8db teljes méretű terméket tartalmazott. Hűen a nyári kiadás névhez, csupa olyan holmival pakolták tele, amik ilyenkor praktikusak, ergo testápoló, dezodor stb, valamint kaptunk két magazint is, hogy ne unatkozzunk a strandon. Na de lássuk, mik is lapultak pontosan abban a dobozban.




Dove Beauty Blossom bőrtápláló krémtusfürdő:
Ez egy limitált kiadású tusfürdő, ami azt ígéri, hogy pihe puha lágyságot hagy maga után. Az illata tetszik, a narancsvirág egy tipikus nyári illat.
Bolti ár: 699Ft (250ml)

Dove Beauty Blossom bőrtápláló testápoló:
A csomagban megkaptuk a tusfürdőhöz tartozó testápolót is, ami igazából logikus lépés. Valahogy soha nem voltam annyira oda a Dove testápolókért, de majd meglátjuk ez hogyan teljesít.
Bolti ár: 1199Ft (250ml)



Dove hair therapy nourishing oil care:
Ez egy új, hajon hagyható kondicionáló spray. Nem csak könnyű kifésülést, de selymes tincseket is ígér. Használható nedves, valamint száraz hajon is, ugyanúgy, mint a legtöbb hasonló spray. Különböző ígéretes összetevőkből áll, mint például argánolaj, vagy kókuszolaj. Szilikont is tartalmaz, ami engem nem zavar, de tudom, hogy sokakat igen, ezért ezt vegye mindenki figyelembe. Hajápolás terén sem használtam még ezt a márkát, így kíváncsian várom, mi fog történni. A hajam igazából nem szokott kócosodni, de nyáron hajlamos a szárazságra, így remélem tényleg selymesebb lesz tőle. Az illata egyébként kellemes, talán leginkább a kókuszra emlékeztet.
Bolti ár: 2000Ft alatt (200ml) - /pontos árat sajnos nem találtam, a Krémmánián pedig így volt bekategorizálva/




Rexona Maximum Protection izzadásgátló krémdezodor:
Azt írja, hogy a legjobb hatás érdekében este lefekvés előtt kell felkenni, és míg alszom, a TRIsolid formula majd kialakítja a maximális izzadás elleni védelmet. Azt ígérik, hogy ez a védelem még másnap is tart, sőt mi több, zuhanyzás után is. Hmm, érdekes koncepció, de azt mondják, a puding próbája az evés. Az illata egyébként nem túl kellemes, nekem a natúr szőlőcukor ugrott be elsőre, amikor megszaglásztam. Viszont ha használ, akkor ez nem fog zavarni, egy jó kis parfümmel ez kompenzálható.
Bolti ár: 2000Ft alatt (45ml) - /szintén Krémmánia/




Impulse Vanilla Kisses dezodor:
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de erről a márkáról még nem nagyon hallottam eddig. Maga a kiszerelése praktikus és utazásbarát, csak el kell csavarni a tetején a kupakot, és már le is nyomhatjuk. Tetszik az illata, bár nekem a vanília valamiért mindig inkább téli illatnak számított.    
Bolti ár: 2000Ft alatt (75ml) - /Krémmánia/



Signal White Now Gold fogkrém:
A csomagolás szerint ez a fogkrém háromszor több azonnal fehérítő összetevőt tartalmaz, mint a sima White Now fogkrém, és már az első használat után is láthatóan fehérebb lesz a mosolyunk. Nem igen hiszek ebben az egy használat után vakító fogsorod lesz dologban, de alapvetően szeretem a Signal fogkrémeket.
Bolti ár: 789Ft (50ml)



Bioderma MAX Ultra-Fluide SPF50+ :
Nagyon örültem, amikor ezt megláttam a kis csomagban, mert ez az egyetlen termék, ami a high end kategóriába sorolható. Eddig még csak egy terméket próbáltam ettől a márkától, a híres Sensibio H2O micelláris vízet, ami isteni! Ajánlom mindenkinek. Visszatérve ehhez a termékhez, elég ígéretesnek tűnik. Gyakorlatilag ez egy arcra való színezett naptej, de kapható nem színezett verzióban is. Nem tudom, hogy ez kapható-e több árnyalatban is, erre vonatkozóan nem találtam információt sehol. Nagyon magas faktorszámú, így biztosak lehetünk benne, hogy megfelelően védi az arcbőrünket, valamint a formula vízálló, ami egy külön bónusz a strandon (persze utána azért ne felejtsük el frissíteni, ha vízálló, ha nem). Először megijedtem, mert elég világos a bőröm, a krém pedig a tubusból kinyomva elég sötét, de szépen beleolvad a bőrömbe, nem volt vele semmi probléma. Minimum 4 árnyalattal sötétebbnek tűnt kinyomva, mégsem néztem ki úgy, mint aki nutellát kent az arcára, úgyhogy a kezdeti sokk után megnyugodtam.:D 
Bolti ár: 4804Ft (40ml)



Hell energiaital - Summer cool:
A Hell nyári limitált kiadású energiaitalában a megszokott tutti-frutti ízt most maracujával párosították. Nem sűrűn iszom ilyeneket, de azért még jól jöhet.
Bolti ár: 161Ft



Joy + InStyle magazinok:
A Joyból a júniusi az InStlyle magazinból pedig a májusi számot mellékelték. Igazából nem is vártam, hogy a legújabbat kapjuk meg, bár az InStyleból azért mellékelhették volna szintén a júniusit, de sebaj. 
A Joy magazin nekem minden hónapban jön, mert kaptam előfizetést karácsonyra, így az nekem semmi újat nem hozott, az InStylenak viszont örültem, pláne, hogy Amanda Seyfried van a borítón.
Joy: 295 Ft
Instyle: 795 Ft


Ezen felül még egy kupon volt a dobozban, amivel Shannon Messenger, Vihar szeli ketté című könyvét vásárolhatjuk meg, 25% kedvezménnyel.

Összességében tényleg praktikus kis nyári doboz, és bőven többet ér, mint amennyit fizettem érte, de én nem biztos, hogy ezeket a termékeket egyébként leemelném a polcról a boltban, sőt... Nem mondom, hogy csalódott vagyok, de örültem volna, ha mondjuk egy parfümöt, vagy esetleg még egy drágább terméket belecsempésznek. Ti mit gondoltok, megrendelte valaki? (Ha valamire kíváncsiak vagytok, szóljatok, szívesen leírom a tapasztalatokat.) 



1 megjegyzés:

  1. Seems like a lovely box!Great blog!!! Would you like to follow each other on bloglovin' ? xoxo
    gleamingspire.blogspot.com

    VálaszTörlés